L'art multidisciplinari arriba al Museu Soler Blasco de Xàbia amb “Pobladores d’art”

06 mar 2024 Una obra de teatre i una presentació d'un llibre en l'agenda cultural de Xàbia per a aquests dies

L'agenda cultural de l'Ajuntament de Xàbia per als pròxims dies ofereix la presentació de l'últim llibre d'Adriana Serlik “Desconcerts” i una obra de teatre que es titula “Esqueix. Un estiu al teu ventre”, així com les exposicions Pobladores d’Art, Marissa Osterlee i Ho sap el cel blau, a les sales municipals.

 

Adriana Serlik és una escriptora d'origen argentí establida a Gandia presenta la seua obra “Desconcerts” el dia 7 de març a la Biblioteca del Centre Històric, en el qual proposa un exercici actiu contra la injustícia i una reflexió necessària per a construir un futur molt més igualitari i inclusiu. L'acte començarà a partir de les 19.00 hores.

 

El dia 9, el teatre arriba a la Casa de Cultura amb la companyia Va com va teatre, i l'obra “Esqueix. Un estiu al teu ventre”. La representació ens trasllada al present, un present revisitado a través de jocs temporals que no permet fugir. És l'acceptació del que se'ns ha donat, les herències marcades en la medul·la de l'os de les quals no es pot fugir. L'obra de teatre començarà a les 20.00 hores, l'entrada és gratuïta.

 

D'altra banda, a la sala del Museu ja es pot visitar l'exposició ‘Pobladores d’art’, en la qual un grup d'artistes de la Marina Alta es mostren les seues obres en diferents formats com: pintura, escultura, fotografia, disseny digital.. entre altres. Es tracta d'obres d'Alba Vega Mulet, Ana I. Martínez Hinarejos, Animal de bancal, Anna Roselló, Cristina Minguillón, Elia Masanet Olmos, Lídia Santacreu Ferrà, Mar Fornés, Marina Mulet Gaya, Matilde's father, Mireiacreativa, Paqui Fornet Pastor, Pau López Anquela, Rosario Caselles Canet i Teresa Fondo Castillo.

 

A més en el Centre d’Art Lambert de Xàbia es pot visitar l'exposició Ho sap el cel blau de Susana García, fins al 31 de març i a la Casa del Cable la mostra “Marissa Oosterlee” de l'autora Marissa Ooesterlee, també fins a final de mes.

 

Tanmateix, al Civic Punt de l’Arenal hi haurà el 9 de març contacontes a partir de les 11.30 pels mes xicotets de la casa, “La bufonada”.