L'economista Emilio Duró donarà una conferència en les VII jornades Xàbia Emprén

27 feb 2024 Els fundadors de Timpers i Asevi Home Brands exposaran en una taula redona com han aconseguit l'èxit

L'economista Emilio Duró serà el cap de cartell de les VII Jornades Xàbia Emprén que se celebraran el 15 de març a la Sala Polivalent del Portal del Clot, en la qual és la cita anual de la regidoria de Dinamització Econòmica i Creama que dirigeix Juanlu Cardona amb els emprenedors i les iniciatives econòmiques amb creativitat, innovació i sostenibilitat.

 

Cardona ha avançat el cartell d'aquestes jornades en la qual Dur serà l'encarregat de la ponència principal i que comptarà a més amb la participació en una taula redona amb dos ponents que exposaran els models d'èxit en els seus negocis. Son Aitor Carratalá Sánchez, fundador de l'empresa Timpers; i Salvador Pons Oliver, fundador de l'empresa Asevi Home Brands (Asevi Pons Químicas). En el cas de Timpers, són un referent en la fabricació de calçat amb materials sostenibles des d'Alacant (Timpers) i Asevi Home Brands el seu model d'empresa familiar que s'ha internacionalitzat.

 

Timpers és una empresa que fabrica sabatilles de qualitat des d'Alacant amb una particularitat tot l'equip, des dels fundadors fins a l'última incorporació està format per persones amb discapacitat “per a una normalització plena de la discapacitat en l'entorn laboral”.

 

Asevi Home Brands, és una de les empreses familiars de Xàbia. Des de fa 70 anys són un referent en la fabricació i venda de productes de neteja, higiene i cura de la llar, tot això des del màxim respecte al medi ambient.

 

Al costat d'aquestes dues empreses Emilio Duró oferirà una conferència sobre actitud, passió i lideratge. Empresari, professor i conferenciant, és Llicenciat en Econòmiques, Màster d'Empreses per Esade, Consultor-Formador Empresarial, és soci fundador d'Iter Consultors SL, membre del consell d'administració de diverses empreses a nivell nacional. Ha sigut premi Emilio Estelar per Compromís Empresarial i Premi Joves Líders com a Referent de la Humanitat.

 

Les jornades estan organitzades per la regidoria de Dinamització Econòmica i Creama de Xàbia, amb la col·laboració d'Asevi Home Brands, Rotary Club Xàbia, Jovempa Marina Alta i la Diputació d'Alacant.

 

Per a participar en aquestes jornades cal formalitzar la inscripció a través de l'enllaç o contactant amb Creama

 

https://gestionandote.com/agencia/creama/curso/xabia-empren-vii-empren-amb-creativitat-innovacio-i-sostenibilitat/35486