Agenda cultural d'aquesta setmana

21 feb 2024

L'agenda cultural de l'Ajuntament de Xàbia té dues cites aquesta setmana amb la música i el teatre per als més xicotets, els dies 23 i 24.

 

El divendres 23 de febrer el Trio Philomele ofereix un concert en el marc del cicle “Els Colors de la música”. El trio naix inspirat en la idea que en una cultura amb tradició musical, la música de cambra és una de les facetes més dinàmiques, vitals i participatives. El seu repertori abraça des de la música barroca fins a les composicions més actuals. Aquest trio està format per violí, violoncel i guitarra, la qual cosa permet moure's amb facilitat en l'espectre de la música de cambra. Començarà a les 20.00 hores a la Casa de Cultura i l'entrada són cinc euros.

 

La cita per als més xicotets, és el dissabte 24, també a la Casa de Cultura, però a partir de les 17.30 hores, amb l'obra “Dorotea i el món dels llibres”. L'obra narra la història de Dorotea que es muda de casa i la seua mare li ha demanat que guarde en caixes totes les coses de la seua habitació. La seua mare li demana també que separe els llibres que mai ha llegit per a desfer-se d'ells, però el que no sap Doroteo és que aqueixos llibres no li ho posaran fàcil quan intente ficar-los en la caixa. L'entrada són 3 euros.

 

D'altra banda, dos de les sales municipals renoven les seues exposicions. El Museu Soler Blasco acull la mostra col·lectiva “Pobladors d’Art” en el marc de la programació organitzada per l'Ajuntament amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Es podrà visitar des del 23 de febrer al 24 de març.

 

Susana García exposa “Ho sap el cel blau”, en el Centre d’Arts Andrés Lambert des del 23 de febrer al 31 de març.

 

I a la Casa del Cable segueix fins al 31 de març, l'exposició de Marissa Oosterlee “Marissa Oosterlee”.