Medi Ambient clareja el barranc de la urbanització el Tosalet 3 Fase

12 feb 2024

La brigada forestal de l'Ajuntament de Xàbia ha clarejat durant aquesta setmana la massa boscosa que es troba en el barranc de la Urbanització Tosalet 3 Fase.

 

La intervenció ha permès la retirada de tota la vegetació sobrant i el sanejat dels arbres que es troben en aquest barranc, on fa unes setmanes es va produir un incendi.

 

Després d'aquest succés, des de la Regidoria de Medi Ambient i la de Serveis van iniciar els treballs per a la neteja de la zona i tractar de reduir al mínim l'exposició als incendis i evitar conseqüències, ja que es tracta d'un barranc envoltat d'una zona residencial, amb una única entrada i eixida.

 

Aquesta intervenció –ha explicat el regidor Juanlu Cardona- ha de completar-se amb l'acció dels propietaris de terrenys que en aquesta àrea estan sense urbanitzar i presenten un estat d'abandó. Per aquest motiu, l'edil ha anunciat que en les pròximes setmanes remetrà a tots ells una missiva en les quals se li demana la seua col·laboració per a la cura i manteniment necessari dels seus terrenys, per a, en definitiva, reduir al màxim el reg d'incendis.

 

Les missives seran remeses també als propietaris de terrenys que es troben sense urbanitzar en les zones residencials més pròximes a les masses boscoses de Xàbia.