Un centenar de persones participen en el dia de l’Arbre a Xàbia

30 ene 2024

Un centenar de persones van participar aquest diumenge en l'activitat dia de l’arbre organitzada pel Centre Excursionista Xàbia i la regidoria de Medi Ambient i Transició Ecològica, que dirigeix Juanlu Cardona.

 

Els assistents de totes les edats van ser citats en la Cala de la Granadella, per a posteriorment desplaçar-se al punt que els tècnics havien triat per a la reforestació. Després de rebre les explicacions de com s'havia de fer la correcta plantació va començar l'activitat.

 

En total es van plantar 400 unitats d'espècies com: Chamaerops humilis, Ceratonia siliqua, Celtis australis, Olea europea, Pistacia lentiscus, Arbutus unedo, que són els noms científics de les plantes: Margalló, Olivera, Llidoner, Lentisco, Arboç.

Els voluntaris de Protecció Civil Xàbia es van encarregar de regar les espècies recentment plantades.

 

El regidor de Medi Ambient i Transició Ecològica, Juanlu Cardona, va agrair la participació de tots els assistents a aquesta activitat organitzada al costat del CEX i va recordar que en dues setmanes hi haurà una nova, aquesta vegada amb dues dels centres educatius del municipi.