L'alcaldessa arreplega la Q de Qualitat per a Xàbia

27 ene 2024

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, va arreplegar dijous a la nit el distintiu Q de Qualitat que han aconseguit les tres oficines de turisme del nostre municipi.

 

El lliurament es va produir en el Saló de Cristall del Palau de Cibeles a Madrid en la Nit Q que organitza l'Institut Per a la Qualitat Turística Espanyola dependent del Ministeri d'Indústria i Turisme.

 

En l'acte l'alcaldessa va rebre el distintiu que reconeix l'excel·lència i professionalitat de l'atenció als turistes i visitants que acudeixen a les oficines Tourist Info del Poble, Duanes de la Mar i l'Arenal, en un treball de formació i millora continu dels informadors i tot el personal del departament.

 

Després de l'acte l'alcaldessa va declarar que “aquest reconeixement és la mostra que la nostra carta de presentació davant els turistes i visitants és la millor” i va agrair l'esforç de tot el departament per a “complir els exigents criteris de la Q”.

 

“Avui les nostres paraules són per a les set persones que estan dia a dia en les oficines de Turisme de Xàbia i en nom de tots els veïns les meues paraules són d'agraïment”, va remarcar Cardona.

 

D’altra banda, el regidor de Turisme, José Marcos Pons, va subratllar que l'equip de govern “està compromès” amb l'excel·lència turística “i el primer pas ha sigut aconseguir la Q de Qualitat per a les nostres oficines”. Pons va avançar que tot l'Ajuntament “es posa a treballar ja per a aconseguir més reconeixements d'aquest tipus per als diferents recursos turístics de Xàbia”.