El Projecte Beachworking comença el 2024 amb un trimestre replet d'activitats

18 ene 2024

En el present 2024 torna el Programa Beachworking amb un calendari actualitzat que es durà a terme des de gener fins a març. La continuació d'aquest projecte, executat per l'ADL Tecnològic de Creama Xàbia, persegueix la meta de fomentar la digitalització empresarial i proporcionar capacitació gratuïta a tots els empleats interessats a ampliar les seues habilitats en tecnologies emergents.

La programació consta d'esdeveniments, conferències i cursos perquè totes les persones que vulguen formar-se i tenir un contacte amb una comunitat tecnològica puguen desenvolupar la seua labor de manera més eficient a Xàbia.

La programació comença dimarts que ve amb una XàbiaTIC en la qual es parlarà sobre Podcast, una oportunitat si tens inquietuds per a crear contingut en aquest nou i refrescant format.

El 24 de Gener tindrà lloc un nou esdeveniment de Networking per als nòmades digitals i les persones de Xàbia que es realitzarà en l'Espai Comboi. Aquests esdeveniments serveixen perquè les persones puguen conèixer-se i crear llaços, tant empresarial com personalment. Durant tot el trimestre es realitzaran activitats en aquest espai que serveix de punt d'unió per a la comunitat tecnològica de Xàbia.

Febrer arrancarà amb una Taula Redona on es podrà aprendre i compartir les estratègies de creixement que utilitzen els emprenedors en els seus projectes. D'aquesta manera es podrà contactar amb altres persones que puguen estar en la mateixa situació empresarial i trobar solucions conjuntes.

Després es realitzarà la primera de les XàbiaTIC en un nou cicle dirigit especialment al sector turístic de Xàbia perquè puguen aprendre noves eines del màrqueting digital i dur-les a terme en els seus negocis. La primera serà “Com crear la teua web turística” a la qual seguiran 3 sessions al març on es parlarà de tendències de futur, utilització de xarxes socials i eines d'experiència amb el client.
Un de les novetats que es realitzaran aquest trimestre és el curs “Cinema en la teua butxaca: saca l'Spielberg que portes dins” on els alumnes podran realitzar vídeos i curts amb el seu propi mòbil per a poder després realitzar una labor de muntatge i crear així material audivisual per als seus projectes.

El 29 de Febrer es presentarà un dels esdeveniments que més persones atrau i que s'ha consolidat amb els anys. El “Wine Digital 2024” és un punt de trobada entre persones emprenedores relacionades amb el sector primari que ens compten la seua experiència, les seues històries, èxits, aprenentatges i ens comparteixen com utilitzen les NTIC en els seus negocis. Serà el 29 de Febrer i es realitzarà a la Casa del Vi mitjançant inscripció prèvia.

Al març, el Projecte Beachworking presenta un enfocament especial dirigit a les dones emprenedores amb el curs "Extraordinàries: Com donar visibilitat digital a la teua idea/negocie". Durant aquest període, se cerca destacar i recolzar a les dones que lideren empreses o emprenedories, proporcionant-los eines tecnològiques innovadores per a enfortir els seus negocis i millorar la seua presència en l'àmbit digital. Acabarem amb una conferència parlant de “Storytelling” el pròxim 20 de març.

Com és costum, aquesta programació s'integra amb trobades els divendres, en els quals persones destacades que formen part de la comunitat del Beachworking participen en un 'Cafè amb l'ADL Tecnològic'. Durant aquestes trobades, es discuteixen projectes, històries personals i es comparteixen consells amb l'objectiu que puguen contribuir a la comunitat tecnològica mitjançant la impartició de les seues experiències i establir un contacte més pròxim amb ells.

Pots obtenir la programació de cursos, conferències, esdeveniments i tota la informació es pot accedir al Facebook d'ADL Tecnològic Creama Xàbia o bé via whatsapp en aquest enllaç


https://chat.whatsapp.com/d6jb9nwvj6o3z8t4seqky0