Ramón de Cardenas i Marissa Oosterlee exposen a les sales de Xàbia

16 ene 2024 Paloma Martos presenta, aquest divendres, la seua obra “Geometria de la soledat”

L'agenda cultural de la setmana està marcada pel canvi de les exposicions a les sales municipals. Així a partir del divendres es podrà visitar les mostres de Marissa Oosterlee i Ramón de Cardenas a la Casa del Cable i el Centre d’Art Andrés Lambert.

 

Ramón de Cardenas presenta a Xàbia l'exposició “Totum revolutum” en CA Lambert. Cardenas és de Dénia i dirigeix l'estudi de disseny industrial Cardeoli. Està especialitzat en el disseny i edició de mobiliari tant d'ús particular com públic. A la Marina Alta ha participat en diverses exposicions col·lectives Escultures Enfront de la Mar (2023 i 2022) en el port esportiu Marina de Dénia. Així com en l'III Certamen internacional Rafael Canogar en La Roda (Albacete), en aquest últim va ser finalista amb la seua obra “L'abraçada invisible”.

 

La mostra es podrà visitar del 19 de gener al 17 de febrer, la inauguració serà el divendres 19 de gener a les 19.30 hores.

 

Per part seua, la Casa del Cable acull les obres de Marissa Oosterlee des del 19 de gener fins al 31 de març. Oosterlee és reconeguda per les seues peces figuratives hiperrealistes que captiven a l'espectador no sols amb els seus detalls tècnics, sinó també amb les narratives a les quals ella dóna vida.

 

L'exposició d'Oosterlee es podrà visitar fins al dia 31 de març i la inauguració de serà el divendres 19 de gener a les 20.00 hores.

 

Altres events culturals

El divendres a les 19 hores a la Biblioteca de Duanes acull la presentació del llibre de Paloma Martos “Geometría de la soledat”. Martos va ser professora de l'IES la Mar de Xàbia, el seu llibre és un relat fragmentat, com un trencaclosques, que es construeix a través de la memòria i de reflexions de l'autora.

 

També el divendres, però a les 17.30 hores a la Biblioteca del Centre Històric serà la primera sessió de pluja de contes “Juglareando camins”.