Acords del ple de desembre

26 dic 2023

Aquests són els acords aprovats en el ple ordinari celebrat el mes de desembre:

Ratificació del decret d'alcaldia de la participació de l'Ajuntament de Xàbia en el projecte “XàbiaH2O: Pla de digitalització del cicle urbà de l'aigua”, que permetrà que Amjsa aspire a una ajuda dels Fons Europeus Next Generation. Va tirar avant amb el vot a favor de l'equip de govern (PP, CpJ i Vox), PSPV i l'abstenció de Compromís.

Ratificació dels decrets d'alcaldia designant representants de l'Ajuntament de Xàbia en la Xarxa Esportiva i la Xarxa Jove de la Marina Alta de la Macma, que seran , va ser aprovat per unanimitat
A més va tirar avant una moció presentada pel PSPV relativa a la ludopatia i la distància de les cases d'aposta als centres educatius. Una moció que va ser debatuda pels grups i finalment tots es van posar d'acord perquè tirara avant per unanimitat.

Així mateix es van aprovar diverses relacions de despeses, el Pla Anual Normatiu de l'Ajuntament per a 2024 que va tirar avant només amb els vots de l'equip de govern; un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Xàbia i la Direcció General de Cadastre, en matèria de gestió cadastral (recolzat per tots els partits).

I, també amb el suport dels cinc partits, va tirar avant l'actualització de membres de la Comissió d'Estudi per a l'Estudi de la Conveniència de prestar el servei de sanejament per part d'Amjasa.

D'altra banda es va adonar del decret de pròrroga dels pressupostos, així com de la continuïtat de la prestació del servei de la concessió de la planta dessaladora d'aigua fins a la formalització del nou contracte. Això suposarà que l'empresa Acciona continuarà gestionant com fins ara la planta. Aquest últim va tirar avant amb els vots de l'equip de govern, el PSPV i l'abstenció de Compromís.
Després del ple la corporació es va fer la tradicional foto de nadal.