Visita dels escolars del Trenc d’Alba a la Biblioteca de Xàbia

21 dic 2023

Els alumnes de 4t del col·legi Trenc d’Alba han visitat aquest dilluns la Biblioteca Municipal en el marc de projecte de coneixement de l'espai de compartir llibres i fomentar la lectura.

 

La Biblioteca afavoreix la igualtat d'oportunitats per a tota la població infantil en facilitar l'accés a la lectura i al coneixement als xiquets i les xiquetes les famílies de les quals disposen de menors recursos econòmics.

 

Els escolars acompanyats pel personal de la Biblioteca van visitar totes les dependències i especialment la secció infantil, que compta amb una gran varietat de llibres adaptats a totes les edats i en castellà, valencià i anglès.

 

En finalitzar la visita, els alumnes han rebut el carnet de la biblioteca amb el qual podran accedir al préstec de llibres i continuar cultivant la seua formació.

 

D'altra banda, la Biblioteca ha seleccionat uns llibres de temàtica nadalenca i ha posat en marxa la iniciativa “Dibuixa la teua targeta de nadal per a la Biblioteca”, amb la qual pretén involucrar més als xicotets en el seu dia a dia i en definitiva divulgar la lectura entre tots ells.