4.000 ampolles de plàstic formen l'eco arbre sostenible de Xàbia

18 dic 2023

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, la regidor d'Educació i Cultura, Mavi Pérez i el regidor de Serveis Juanjo García van presidir el divendres l'encesa simbòlica de l'eco arbre sostenible de Xàbia, una iniciativa impulsada per l'empresa responsable de la recollida dels residus i l'Ajuntament per a conscienciar sobre la presència de plàstics d'un sol ús en el dia a dia.

 

L'acte es va celebrar en la placeta del Convent i va comptar amb la presència d'un bon nombre de xiquets i xiquetes que durant l'últim mes han treballat per a donar forma a l'arbre amb 4.000 ampolles de plàstic, juntament amb l'equip d'Educadores Ambientals del servei de recollida dels residus.

 

La regidora d'Educació, Mavi Pérez, va remarcar que en el reciclatge “ens hem de conscienciar tots” i va agrair la implicació de les famílies i els col·legis per a donar-li forma. Pérez va afegir que cada dia tots “generem molts residus i el reciclatge és una forma per a deixar a les generacions futures un planeta millor”.

 

Per part seua, l'alcaldessa, Rosa Cardona, va subratllar el treball realitzat per tots els col·legis i els escolars “que han permès transformar unes botelles en aquest arbre que podrà veure tot el poble”. Cardona va instar a tots els presents, xicotets i majors “a prendre consciència de la importància del reciclatge”.