La música nadalenca arriba a Xàbia aquest cap de setmana

13 dic 2023 El dissabte 16, Xàbia Històrica organitza una “Fireta de Nadal” en la plaça de l'Església

L'esperit nadalenc inunda Xàbia aquest cap de setmana ja que les agrupacions musicals del municipi han preparat de la mà de la regidoria de Cultura una àmplia programació.

 

El dissabte 16 de desembre el Centre Artístic Musical ofereix el seu concert de nadal en la pista esportiva del Col·legi Port de Xàbia a partir de les 11.00 hores. Amb la participació d'Iniciació musical, l'Orquestra Jove i la Banda Jove.

 

A la vesprada-nit, l'Església de Sant Bartolomé acull el concert de nadal de l'Ensemble de la Casa del Mediterrani a partir de les 20.30 hores, sota la direcció d'Ignacio García Vidal.

 

I el diumenge 17 de desembre a les 11, el grup Polifònic Ars Nova ofereix en el Convent dels Agustines un concert titulat “Carols and Lullabies” una actuació en la qual també participarà el cor Petit Arts. Aquest concert té una entrada-donatiu de 3 euros per a col·laborar en les despeses del convent.

 

A més, a la vesprada a l'Església de Sant Bartolomé el Grup de Danses Portitxol delectarà a tots els assistents amb ‘Nadales valencianes’ interpretades per la Rondalla Portitxol de Xàbia. Començarà a partir de les 20.00 hores.

 

Resta de programació cultural

 

Al marge del musical, el divendres dia 15 la Biblioteca de Duanes acull una nova sessió de “La Mar de Contes” amb la “A la llum de la llum” partir de les 17.30 hores.

 

També el divendres, però a la Biblioteca del Centre Històric acull la presentació del número 34 de la revista Lletraferit de l'editorial Drassana, a càrrec de Josep Vicent Miralles. Serà a partir de les 19.00 hores.

 

Durant tot el dia 16 de desembre, l'associació Xàbia Històrica obri la seua Fireta de Nadal d'associacions i productors de proximitat. Estarà en la plaça de l'Església de 10.30 a 18.00 hores.

 

Exposicions

 

La Mirada simbòlica d'Esperanza Asensi es pot visitar a la Casa del Cable fins al 14 de gener.

 

La Força de la mirada de Toni Ortolá es pot visitar en Ca Lambert fins al 5 de gener.

 

I en el Museu Soler Blasco, el pesebre hebreu que munta cada any Els Betlemistes de Xàbia “La Sagrada Família arriba a Egipte”