El Passeig de l'Arenal de Xàbia acollirà del 15 al 17 de març l'II Arenal Blues

12 dic 2023 Gran èxit del festival Arenal Blues Way aquest pont

El passeig de l'Arenal de Xàbia acollirà del 15 al 17 de març la II edició de l'Arenal Blues que organitza l'associació XaBlues juntament amb la regidoria de Cultura i que comptarà com a cap de cartell amb Travelling Brothers.

 

El cartell va ser presentat aquest diumenge com a colofó a l'esdeveniment Arenal Blues Way organitzat per XaBlues juntament amb l'associació de comerciants Xàbia Arenal i la col·laboració de la regidoria de Cultura, que durant aquest pont ha omplit la zona de l'Arenal de música i bon ambient.

 

En aquest certamen van participar sis locals del nucli urbà i van actuar sis grups i de tots ells el guanyador, triat pel públic, va ser Slideboy Hortes & Hisblues Buddies.

 

Durant l'últim concert, Xablues va presentar el cartell d'aquesta segona edició, dissenyat per Eva Caselles, que se celebrarà de 15 al 17 de març en el passeig del tennista David Ferrer i que comptarà amb la presència de Cat Squirrel, Wax & Boggie i Travelling Brothers, així com Txus Blues & César Canut i Ibai García Blues Project.

 

En la presentació la regidora de Cultura, Mavi Pérez, va destacar que Xàbia “és més que sol i platja, ja que fem una aposta forta per la cultura, amb festivals com l'Arenal Blues”.