La I Sant Silvestre Perrestre de Xàbia serà el 31 de desembre

12 dic 2023 La regidoria d'Esports, el Club Esportiu Llebeig, Asevi Home Brands i Xàbia Històrica organitzen l'esdeveniment que destinarà part de la recaptació a Apasa

El pròxim 31 de desembre el Centre Històric de Xàbia s'omplirà de corredors, caminantes i mascotes amb motiu de la I Sant Silvestre Perrestre que organitza la regidoria d'Esports, el Club Esportiu Llebeig, Asevi Home Brands i Xàbia Històrica.

 

La cita esportiva-festiva ha sigut presentada aquest dilluns a l'Ajuntament, i constarà de dues proves: una per a corredors i una altra per a caminantes; les inscripcions es poden formalitzar des d'aquest mateix dilluns a la plana web: somesport.com. Són set euros, dels quals dos es destinaran a la protectora d'animals Apasa de Xàbia.

 

El recorregut de 2,25 quilòmetres transcorrerà pels carrers del centre històric de Xàbia, de tal forma que el final coincidisca amb la celebració al migdia de la festa de benvinguda a l'Any Nou amb les Campanadas de Xàbia Històrica per als més xicotets, una cita que ja està consolidada en la programació nadalenca de Xàbia.

 

En l'acte, la presidenta del Club Esportiu Llebeig, Madelane Powell, ha destacat que el recorregut s'ha pensat “amb pujades, baixades i zones en pla estretes i àmplies, per a tots els gustos dels participants”. A més, ha explicat que han previst que els corredors i caminantes no se solapen, de tal forma que, “fins que no travesse la meta l'últim corredor no començarà la prova per a caminantes”.

 

La presidenta ha convidat a tots a participar en aquesta cita esportiva en la qual a més hi haurà dos premis per a aquelles persones que la disputen amb la millor disfressa, individual o col·lectiu, gentilesa de Xàbia Històrica i Asevi.

 

Per part seua, Inma Ferrer, directora de Màrqueting d'Asevi Home Brands, ha mostrat la predisposició de l'empresa a participar en aquesta mena d'iniciatives que fomenten “els valors i la pràctica de l'esport en tota la societat i a les famílies, en les quals les mascotes ja són un membre més”.

 

De fet, aqueix dia lliuraran a tots els participants una mostra d'un líquid de fregar específic per a mascotes que la companyia amb seu a Xàbia, acaba de llançar al mercat.

 

Finalment, el regidor d'Esports, Toni Molina, ha mostrat la seua satisfacció per haver promogut una prova com aquesta, mai abans vista en el municipi i perquè a Xàbia hi ha una prova d'aquest tipus durant el període nadalenc en el qual es contínua fomentant l'esport i sobretot perquè aquesta prova tinga una fi solidària “per a col·laborar amb Apasa”. Molina ha agraït la predisposició del Llebeig i d'Asevi Home Brands per a tirar avant aquest proposta esportiu-lúdica-festiva.

 

Així mateix ha volgut agrair la col·laboració “inestimable” en l'organització de la prova de la Policia Local i Protecció Civil, i ha convidat a tots, tinguen mascotes o no, a participar en aquesta Sant Silvestre Perrestre.