Xàbia desbloqueja la millora de la RLT de la Policia Local i consigna la compra pública d'un local en l'Arenal per a albergar el consultori

24 nov 2023

En el ple celebrat avui a l'Ajuntament de Xàbia, entre les resolucions més destacades es troba, amb els vots a favor de Partit Popular, CJP, Vox i PSOE, i l'abstenció de Compromís, el desbloqueig de la millora del complement específic en la Relació de Llocs de treball (RLT) per a la Policia Local de Xàbia.


Aquesta mesura, molt esperada i demandada per la Policia Local, finalment millora la situació de la plantilla d'aquest important col·lectiu de la localitat. L'execució d'aquest acord és considerat essencial per a garantir el correcte funcionament i millorar les condicions laborals dels agents que vetlen per la nostra seguretat.


Així mateix, en el transcurs del ple, també s'ha aprovat una modificació de crèdit amb els vots a favor del Partit Popular, CPJ i Vox, i l'abstenció de PSOE i Compromís. Aquesta modificació inclou mesures crucials, com la licitació pública d'un local en la zona de l'Arenal. L'objectiu inicial d'aquest espai serà albergar un consultori de salut, una necessitat imperant per als veïns i veïnes de la localitat, especialment després de les deficiències experimentades durant l'estiu.


Davant la pregunta del portaveu del PSPV-PSOE sobre la continuació de les gestions per a obtenir un ambulatori per part de la Generalitat Valenciana, la regidor de Sanitat, Fátima Jarjor, ha sigut contundent en afirmar un "per descomptat". Jarjor ha explicat que aquesta mesura cerca resoldre els problemes existents en l'Arenal, on els professionals sanitaris enfronten dificultats per a atendre els pacients en condicions òptimes. Ha assegurat que, si després s'aconsegueix la implementació de l'ambulatori, el local continuarà sent essencial, ja que no hi ha cap espai públic en aqueixa zona.


Aquestes decisions reflecteixen el compromís de l'Ajuntament de Xàbia amb el benestar dels seus ciutadans, abordant tant les necessitats de seguretat com les de salut en la comunitat. Amb aquestes accions, s'estableixen les bases per a un desenvolupament més integral i equitatiu en el municipi.