Visita d'obra a la piscina municipal

17 nov 2023

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, el regidor d'Urbanisme, Pere Sapena, el regidor d'Esports, Toni Molina i el regidor de Cicle Hídric, José Marcos Pons han realitzat aquest divendres una visita d'obra la piscina municipal, al costat del director general d'Esports, Luis Cervera i tècnics tant de la direcció general com de l'Ajuntament.

 

En el transcurs de la visita la direcció general ha verificat que els treballs han seguit totes les indicacions arreplegades en el conveni signat per l'Ajuntament i la Generalitat per al finançament de l'obra.

 

Segons ha explicat l'alcaldessa, els treballs marxen segons el que es preveu i de moment l'Ajuntament està esperant “els permisos pertinents per a iniciar la fase de proves de les instal·lacions” però ha assegurat que “ja queda menys perquè els veïns de Xàbia puguen gaudir-la”. En concret ha apuntat que es necessita una autorització de la Conselleria d'Indústria i aqueix moment es podran iniciar aqueixes proves tècniques. Es tracta un procés que tindrà una duració de tres mesos.

 

Per part seua, el director general, Luis Cervera, ha assegurat que la piscina “és una instal·lació moderna” i ha augurat que serà “un èxit per a tota la ciutadania”.

 

Mentrestant, el regidor d'Esports, Toni Molina ha mostrat la seua satisfacció perquè les obres estan en els seus últims trams i es “compleix una reivindicació històrica del poble de Xàbia”. Molina ha avançat que hi ha clubs que ja estan potenciant les seues seccions de natació per a utilitzar aquestes instal·lacions.

 

Les obres de la piscina municipal van ser adjudicades a l'empresa Contractes Vilor per un import de 4,67 milions d'euros, al setembre de 2023 es va aprovar un modificat per import de 922.530 euros. I una aportació de la Generalitat de 3 milions d'euros.