Mavi Pérez aposta per un Consell de Cultura “molt més participatiu i col·laboratiu”

07 nov 2023 Primera reunió del Consell Consultiu de Cultura de l'Ajuntament de Xàbia

La regidora de Cultura, Mavi Pérez, ha apostat perquè el Consell Consultiu de Cultura és “molt més participatiu i col·laboratiu” en la marxa que comença amb motiu de la nova legislatura.

 

Pérez va presidir la primera reunió del Consell Cultura de la legislatura 2023-2027 que està format per cinc representants de les entitats culturals (Remei Bataller, Santiago Thevenet, Juan Antonio Sapena, Amadeu Ros, Antonio Caselles); 5 persones destacades nomenades pel ple de la corporació (Paco Reus, Rafael Andarias, Isabel Martí, Pepa Guardiola, Tomás Ruiz), una representant de l'Agenda Local 21 (Ànima Dorndorf), una representant del Consell Escolar (Mari Carmen Fernández) i 1 representant de cada grup polític municipal (pel PSPV, Isabel Moreno; pel PP, Raquel Violero; per Ciutadans per Xàbia, Adriana Jiménez, per Vox Clara Mengual; i per Compromís, Quica Gil).

 

En el transcurs de la reunió la regidora va fer un informe de la situació en la qual es troba el departament de Cultura i va subratllar que pretén que aquest òrgan consultiu siga “molt més participatiu i col·laboratiu”.

 

Pérez a més va fer un primer avanç de la programació cultural i els grans esdeveniments de Xàbia per al 2024, que mantindran la línia continuista d'aquests anys.

 

D'altra banda, es van posar sobre la taula del Consell unes intervencions artístiques en el terme municipal i el règim de sessions.