El Cívic Punt de Xàbia acull aquest dissabte una sessió de contacontes

03 nov 2023

El Civic Punt de l'Arenal de Xàbia presenta aquest dissabte una sessió de contacontes a partir de les 11.30 titulat “Hansel i Gretel”.

 

Aquesta és una de les activitats que ha preparat la regidoria de Joventut i Serveis Socials en el barri de l'Arenal per a aquest mes de novembre. La pròxima cita serà el dissabte 18 amb un taller per a crear joguets i jocs artesans que serà de 10.30 a 12.30 hores.

 

Al costat d'aquestes activitats, el divendres a la Biblioteca de Duanes a partir de les 17.30 hores hi haurà una altra sessió de contacontes titulada “El gegant de la cova”.

 

A més, l'associació Dau al Deu presenta a partir de les 18.30 hores a la sala de conferències del Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco de Xàbia “L’aventura del metre”, que suposarà la presentació del número 25 de la revista i hi haurà una xarrada a càrrec de J.L Doménech i Pep Martínez.

 

D'altra banda, el festival Xàbia Negra se celebra durant tot el cap de setmana amb la presència d'escriptors de la talla de Lorenzo Silva, Ramón Palomar, Paz Velasco, Vicente Garrido, Elisa Ferrer, Noemí Trujillo, Salva Alemany, María Suré, Joan Carles Ventura, Virgili Latorre, Mon Spidey. T'esperen trobades amb autors, visites guiades, vermut literari, batalla d'escriptors, clubs de lectura i concurs de curtmetratges expressos.

 

I finalment, la Casa del Cable i Ca Lambert acullen fins a mitjan mes les exposicions la Flexió Visual a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Plàstica A Vives de Gata de Gorgos i el projecte 11 Fotorrelatos, una exposició col·lectiva de l'Aula del Festival Ojos Rojos.