Dues noves exposicions arriben a les sales municipals de Xàbia

27 oct 2023 La Biblioteca acull la presentació de la reedició del poemari “Llocs interiors” de Rafael Soler

Les sales d'exposicions de l'Ajuntament de Xàbia acullen des d'aquesta setmana dues noves exposicions que es podran visitar fins a mitjan novembre, són la Flexió Visual a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Plàstica A Vives de Gata de Gorgos i el projecte 11 Fotorrelatos, una exposició col·lectiva de l'Aula del Festival Ulls Rojos.

 

Els alumnes de l'Escola Municipal de Plàstica A Vives de Gata de Gorgos exposen en el Centre d’Arts Andrè Lambert de Xàbia fins al 18 de novembre.

 

A la Casa del Cable, es podrà visitar fins al 19 de novembre l'exposició col·lectiva 11 Fotorrelatos del festival Ulls Rojos, a càrrec de Jaume Boronat, Xusa Bou, Conchi García, Patricia Girón, José Ramón Hernández, Juan Carlos Juan, Moon, Mili Sánchez, Isabel San Ruperto, Cristina Serrano i Vicente Soler.

 

A més, aquest divendres la Biblioteca del Centre Històric acull la presentació del llibre "Els llocs interiors" de Rafael Soler. Es tracta d'una reedició d'un llibre de poemes publicat en 1980. Soler és un dels poetes més rellevants de parla hispana, amb poemes han sorgit per influències de les seues estades a Xàbia.

 

D'altra banda a partir de les 20.00 hores, la companyia Esclafit Teatre representa "Germans" amb text de Pasqual Alapont, a la Casa de Cultura, amb entrada gratuïta.

Mentrestant, el dissabte Pol Alcaide presenta a partir de les 19.30 hores el seu disc Al-Azraq a la Casa de Cultura, juntament amb Andreu Juan i Ausias Morent. En aquest àlbum el músic incorpora temes cantats en mossàrab i valencià, i altres composicions pròpies en les quals els sons de la guitarra, la mandolina, el bouzuki, el klemence, bansouris, duduc i laud, juguen un paper destacat.