Xàbia celebra una gala per a reconèixer als seus comerciants

24 oct 2023

La regidoria de Dinamització Econòmica, que dirigeix Juanlu Cardona, ha anunciat que el pròxim dia 25 d'octubre se celebrarà la Gala de Comerç, un esdeveniment que pretén posar en valor i fer costat als comerços de barri del municipi.

 

Des de fa dos anys, el dia 25 d'octubre és la jornada dedicada al Comerç Local després de l'acord de la Conselleria d'Economia Sostenible i Comerç amb el suport de Confecomerç, per a donar “visibilitat a la labor del comerç de proximitat com a peça clau del teixit socioeconòmic valencià, element essencial per a fomentar la qualitat de vida dels pobles i ciutats”.

 

Cardona ha destacat que el govern local de Xàbia per a reconèixer als empresaris locals que cada dia obrin el seu negoci i donen vida als nostres nuclis urbans.

 

En la gala es lliuraran quatre premis a sengles comerços del municipi, que han sigut triats per un jurat format pel propi regidor, el tècnic de Comerç, la tècnica de l'oficina del Consumidor, el gerent de Forxa (Federació d'Organitzacions de Xàbia) i una representant del personal del Creama a Xàbia.

 

- Premi a la Trajectòria Comercial: Armell

- Premi al Jove emprenedor: ArtDidactic

- Premi al Comerç Sostenible: BioHurtado

- Premi Comerç Innovador: Infinity Jewellery & Gentleman