El Club Toro Prats de Muay Thai promou un taller d'esports per a persones amb discapacitat a Xàbia

21 oct 2023

El Club Toro Prats de Muay Thai ha posat en marxa de la mà de la regidoria d'Esports de Xàbia, que dirigeix Toni Molina, un taller d'esports per a persones amb discapacitat.

 

Paco Prats és el responsable d'aquest taller que es desenvolupa en les instal·lacions del Palau d’Esports i que de moment compta amb dos usuaris que presenten diverses discapacitats. Prats va explicar que els exercicis que planteja estan adaptats a cadascun dels assistents.

 

Dora és una de les assistents a aquest taller, amb discapacitat visual, va reconèixer que els gimnasos directament “diuen que no a totes les persones que pateixen discapacitat”, per això va destacar aquesta iniciativa de Paco Prats, per a poder practicar esport. Daura malgrat la seua discapacitat fa els exercicis de muay thai i kick boxing sense problema.

 

Prats va subratllar que li agradaria que més clubs de Xàbia posaren en marxa iniciatives similars i va convidar a sumar-se al seu taller a totes aquelles persones amb discapacitat que vulguen. “Poden venir i valorem amb ells els exercicis que poden fer, si necessiten el suport d'una tercera persona”, però “el més important és que s'apunten i vinga molta més gent”.

 

El regidor d'Esports va assistir fa uns dies a aquest taller i va voler agrair la implicació de Paco Prats, i va subratllar que compta “amb el meu suport així com de tota la regidoria”. “Em sent especialment orgullós de poder aportar perquè aquesta proposta dirigida al fet que les persones amb discapacitat puguen practicar algun esport siga una realitat en el nostre municipi”, va remarcar l'edil.

 

El taller és gratuït, solament és necessària la llicència federativa, i per a més informació es pot contactar amb el personal del Palau d’Esports.