La Policia Local de Xàbia aconsegueix grans resultats en els Jocs Europeus de Policies i Bombers

13 oct 2023

La Policia Local de Xàbia ha comptat amb una àmplia representació en els Jocs Europeus de Policies i Bombers disputat aquest cap de setmana Torrevella, una cita en la qual els agents xabieros van aconseguir nou medalles.

 

L'expedició xabiera va estar formada per Gema Marcos, Toni Soler, Juan Vicente Blasco i Fernando Escolano, així com la unitat canina que lidera Alberto Reyes amb Khalan i Kosmo. Tots ells van aconseguir molt bons resultats i van demostrar que la plantilla de la Policia Local està en plena forma.

 

Toni Soler va aconseguir l'or en la prova de duatló; Gema Marcos la plata en pàdel; Juan Vicente Blasco plata en combat karate i bronze en Kata Karate; Fernando Escolano va aconseguir l'Or amb l'equip per Espanya en la categoria pistola estàndard, Plata en pistola 9mm, plata en pistola foc central. A més Escolano també va aconseguir la plata en la pistola d'aire comprimit i en el biatló 6km pistola va ser bronze, també va ser bronze en pistola IPSC.

 

Finalment, l'agent Alberto Reyes al comandament de la Unitat Canina, amb Khalan van ser setens en la categoria de Cerca i rescat, i amb Kosmo van ser cinquens en la classificació la prova de detecció de substàncies.