Dinamització Econòmica obri el termini d'adhesió dels comerços per a participar en una nova campanya de Bono-Consumo a Xàbia

12 oct 2023

La regidoria de Dinamització Econòmica ha obert el termini perquè els comerços interessats puguen adherir-se a la campanya Bono Consumo 2023 “Recuperem Xàbia 2023” que es desenvoluparà en els pròxims mesos.

 

Segons ha explicat el regidor Juanlu Cardona a partir d'aquest dimecres els comerços podran sol·licitar adherir-se a la campanya a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (està en tràmits destacats). Per a fer-ho hauran de presentar en aqueix tràmit: el certificat de situació censal, certificat d'estar al corrent amb la Seguretat Social i l'Agència Tributària, així com el codi FUC del negoci (per al pagament amb el TPV). Aquells comerços que ja van participar en l'anterior edició solament han de confirmar-la i no és necessari presentar de nou aquesta documentació. El termini conclou el 17 d'octubre.

 

Cardona ha assenyalat que aquesta tercera campanya està dotada amb un import total de 315.428 euros, que es destinaran a un total de 3.150 bons per un valor nominal de 150 euros, dels quals 50 els aporta la persona i els restants 100 seran aportació directa de l'Ajuntament de Xàbia amb una subvenció de la Diputació d'Alacant.

 

El format –ha afegit l'edil- del bo consum serà com l'edició passada “una targeta de crèdit per a gastar com es desitge en els comerços adherits”. Mentre que per als comerços i empreses també el format serà el mateix.

 

Finalment, el regidor ha instat a tots els comerços i negocis de restauració de Xàbia a sumar-se a aquesta campanya que ajudarà a “reactivar l'economia en aquests mesos” i “promoure el consum en els comerços de barri que són els que donen vida als nostres nuclis urbans”.