El Tapis de Xàbia elabora una programació especial amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

10 oct 2023 Crea un segell per a distingir als comerços que col·laboren amb el taller

El Tapis de Xàbia ha elaborat una programació especial amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra aquest dimarts 10 d'octubre.

 

Els membres del Tapis, al costat de la responsable del taller, Alicia Ripoll, Virgilia Gavilà y Amparo Zabala, van repartir uns globus amb el distintiu d'aquesta jornada per les diferents dependències municipals i han adornat la terrassa de la seu del taller amb unes garlandes i una pancarta que resa “Salut mental, salut mundial. Un dret universal”.

 

Així mateix, han participat en la convocatòria comarcal organitzada per Amadem, l'ONG per la Salut Mental per a reivindicar els drets de les persones que pateixen alguna malaltia mental.

 

D'altra banda, el 12 d'octubre, estaran en el mercat ambulant amb un lloc amb el qual pretenen donar visibilitat a la important labor que realitza el taller i els seus usuaris, que al mateix temps servirà per a vendre els productes que elaboren com a part de les seues activitats. També aqueix mateix dia repartiran globus i llaços grisos.

 

La següent setmana els usuaris del Tapis lliuraran a dos comerços del municipi que col·laboren amb ells un distintiu “Amics del Tapis” com a reconeixement al seu suport continu.

 

I finalment, el dia 24 d'octubre realitzaran una visita a la Torre del Portitxol i a la Torre de la Granadella com a part del seu projecte d'estudi en el taller formatiu “Els castells de la Comunitat Valenciana”.