El XXXI Cross Baix Montgó serà el 15 d'octubre

09 oct 2023 Ja està oberta la inscripció per a la prova que organitzen el Club Esportiu Llebeig i el Club de Muntanya i Atletisme La Faixa de Jesús Pobre

El Club Esportiu Llebeig de Xàbia i el Club de Muntanya i Atletisme La Faixa de Jesús Pobre han preparat una nova edició del Cross Baix Montgó que es disputarà entre els dos municipis el pròxim 15 d'octubre.

 

Amb una distància de 12 quilòmetres la prova, que compleix 31 edicions, té la línia d'eixida en la plaça de la Constitució de Xàbia i vorejant el Montgó (pel Camí Vell de Gata) acaba al carrer Pinaret de Jesús Pobre al costat del gran Riurau de Benissadeví.

 

La prova es disputarà per a cinc categories Juvenil, Sènior, Veterà A, Veterà B i Veterà C per a homes i dones. Hi haurà trofeus per als tres classificats de cada categoria i un altre trofeu per al primer classificat de cada categoria de cadascun dels dos clubs organitzadors.

 

La inscripció per a la prova és de 8 euros i es poden formalitzar fins al 13 d'octubre a través de la web

https://www.somesport.com/crossbaixmontgo/cross-23.php?fbclid=iwar2-292_fgqma1yqsoe-wvtajjpwwscpejfwhqs64x2x5qw1rxj1v42qqmi_aem_avthvszrkueghgmoh3kdibg6k4qlq6nivhxe33ggfxoyzqaocutozhiaxzgjh6is_ua

 

La presidenta del Club Esportiu Llebeig Madelene Powel, el representant de la junta directiva del Club, José Palacio i Lluís Fornés, secretari del Club La Faixa, van presentar fa uns diez la prova i els últims detalls de la mateixa als regidors d'Esports de Xàbia i Jesús Pobre, Toni Molina Lluís Signes en un acte que es va celebrar en un dels punts del trajecte que recorreran els corredors dissabte que ve.

 

L'edil xabiero va convidar a tots a participar en aquesta prova i va enviar un missatge d'agraïment a la Policia Local i Protecció Civil pel suport que prestaran durant tota la jornada. Així com als dos clubs organitzadors ja que el Cross Baix Montgó compleix 31 edicions.