Música i literatura en la prèvia del 9 d’octubre a Xàbia

06 oct 2023

La programació que ha preparat la regidoria de Cultura en el marc del 9’octubre té en aquesta setmana un dels seus moments àlgids amb el musical Balansiyyà del Grup Polifònic Ars Nova i El Centre Artístic Musical de Xàbia, però també hi ha altres cites destacades de l'agenda cultural.

 

El divendres, la Biblioteca de Duanes acull la primera sessió de “La mar de contes” el programa d'incentiu de la lectura entre els més xicotets, que comença a les 17.30 hores.

 

També a la biblioteca del Port, però a partir de les 19.30 hores és la segona cita cultural del dia, amb la presentació de l'obra “Ferrum und stähl” de Juan Ramón Moscad Fumadó. És una obra ambientada en la badia del Portitxol amb una trama que mescla l'actualitat i altres períodes històrics com l'època romana. La presentació d'aquesta novel·la serà en castellà.

 

Per la seua part, el dissabte 7 d'octubre serà el musical en concert “Balansiyyà” a càrrec de la Banda del Centre Artístic Musical de Xàbia i el Grup Polifònic Ars Nova. El concert serà en la plaça de la Constitució a partir de les 20.00 hores, amb entrada gratuïta.

 

El quartet de percussionistes de la Marina Alta “Concert Connecta Percussió” oferirà el diumenge 8 d'octubre en la plaça Comare Maruja Varó de Duanes de la Mar un concert en el qual mostren el seu dinamisme i la potència.

 

 

Fotografia: Assajos del musical Balansiyyà, de la Banda del Centre Artístic Musical i el Grup Polifònic Ars Nova.