La III Fira de l'Estoc de Xàbia comptarà amb 37 llocs

05 oct 2023 El pàrquing sud de l'Arenal acollirà la fira dels descomptes de la Marina Alta aquest dissabte 7 d'octubre

La Federació d'Organitzacions de Xàbia (Forxa) i la regidoria de Dinamització Econòmica han presentat la III Fira de l'Estoc de Xàbia que es celebrarà aquest dissabte 7 d'octubre en el pàrquing sud de l'Arenal (antic masymas).

 

La fira dels descomptes de la Marina Alta comptarà amb 37 llocs de comerços (15 de Xàbia, 16 de Dénia, 3 Pedreguer 2 de Teulada Moraira i 1de Benissa), obrirà de 10 a 20 hores i comptarà amb una ludoteca perquè els més xicotets passen una bona estona mentre les famílies fan les seues compres.

 

Durant la presentació el president de l'Associació de Xàbia Arenal, Alfonso Pinel, ha destacat que estan molt contents de “celebrar aquest esdeveniment fora de la temporada d'estiu, i dinamitzar amb activitats la resta de l'any per a donar una mica més de vida a l'Arenal”.

 

Per part seua, el regidor de Dinamització Econòmica, Juanlu Cardona ha recordat que aquesta és la tercera edició de la Fira de l'Estoc que se celebra en l'Arenal, ja que la primera va ser en el Centre Històric i la segona en Duanes de la Mar. A més, ha remarcat que la regidoria “treballa a diversificar els esdeveniments d'en tots els nuclis i per aquest motiu se celebra en l'Arenal, i el dissabte perquè és el pont del 9 d’octubre”.

 

Els comerços que participaran en la Fira de l'Estoc són dels següents sectors: vins, jocs infantils, mobiliari i decoració, moda per a home, dona, infantil i esportiu; tèxtil de llar, calçat, joieria i rellotgeria, complements i bijuteria i una àmplia varietat de productes.