Festes ultima els detalls de l'acte d'elecció dels càrrecs de Fogueres

27 sep 2023

La Comissió de Fogueres celebra aquest dissabte a les 22 hores l'acte d'elecció dels càrrecs per a 2024 en el Palau d’Esports Miguel Buigues Andrés.

 

A aquest acte estan convocats 126 “quintos”, 70 membres de la Comissió Juvenil i altres 142 membres de la Comissió Infantil. D'entre tots ells eixiran la reina major i infantil i les seues respectives dames d'honor, així com els presidents.

 

La nova presidenta de la Comissió de Fogueres, Carmen Andrés García i David Cordero Borja han presentat aquestes xifres així com les últimes dades de l'esdeveniment a l'alcaldessa, Rosa Cardona i la regidora de Festes, Mavi Pérez, en el transcurs d'una trobada aquest dimecres.

 

La regidora Mavi Pérez ha desitjat molta sort als nous responsables de la Comissió ja que afronten un any molt especial perquè se celebra el 75 aniversari dels Fogueres. A més ha demanat a la Quintà 2024 que gaudisquen de l'acte ja que és “el primer de molts dels quals protagonitzaran al llarg de tot l'any”.

 

Finalment, tant des de la Comissió com des de la regidoria han destacat que una part dels diners recaptats amb les entrades a l'acte serà lliurada a l'Associació Local del Càncer, en el transcurs de l'esdeveniment.