Xàbia prepara una programació especial per a celebrar el dia de la Comunitat Valenciana

21 sep 2023

La regidoria de Cultura, Educació i Festes de l'Ajuntament de Xàbia, que dirigeix Mavi Pérez, ha preparat una completa programació per a tots els públics amb la finalitat de celebrar el dia de la Comunitat Valenciana, el pròxim 9 d'octubre, que es prolongarà fins a final de mes.

 

Les activitats començaran el dia 1 d'octubre amb l'actuació del Grup de Balls Populars “Ball de Tavernes” i el Grup de Danses Portitxol de Xàbia (a les 12.00 hores en la placeta del Covent) i a les 19.00 hores la Campanya de de Concerts d'Intercanvis Musicals fa parada en el Convent de les Agustines amb el Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia i el Cor de la Rectoria.

 

El dia 7 d'octubre, durant tota la jornada és la III Fira de l'Estoc en el pàrquing gran de la platja de l'Arenal (al costat del antic masymas) i a la vesprada en la Plaça de la Constitució “Balansiyyà” musical concert amb el Centre Artístic Musical de Xàbia i el Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia.

 

El dia 8 d'octubre la Plaça Comare Maruja Varó en el barri de Duanes de la Mar acull un concert de percusión “Connecta Percussió amb Go Between”.

 

El dia 9, dia de la Comunitat Valenciana, l'Ajuntament acollirà l'acte institucional de lliurament dels premis 9 d’Octubre Vila de Xàbia, a les 12.00 hores.

 

El dia 12 d'octubre a partir de les 20.00 hores en la Plaça de l’Església, el Grup de Danses Portitxol ofereix l'espectacle escenogràfic “Cançons de la Marina”.

 

L'endemà, 13 d'octubre, la Casa de Cultura acull un concert de jazz amb “Carlos Gonzálbez Trio Featuring Perico Sambeat”, serà a partir de les 20.00 hores amb una entrada de 5 euros.

 

El dia 21 a les 17.00 en primera sessió i a les 18.05 en segona, hi haurà teatre infantil “Clic” a la Casa de Cultura. Entrada 3 euros, i el dia 27 d'octubre a les 20.00 hores, hi haurà teatre a la Casa de Cultura de la mà de “Germans” d’Esclafit Teatre.

 

A més, els dies 20 i 27 els escriptors Just I. Sellés i Rafael Soler presentaran els seus últims llibres, seran a la Casa de Cultura i la Biblioteca del pueblo.