150 voluntaris donaran suport als participants en la XI edició del Trixàbia Memorial Edu Monfort

20 sep 2023 Es disputarà aquest diumenge

Un total de 150 voluntaris donaran suport als quasi 600 participants que participaran aquest diumenge 24 de setembre en la XI edició del Trixàbia Memorial Edu Monfort, que organitza el Club Atletisme Llebeig.

 

La prova ha sigut presentada aquest dimecres a l'Ajuntament, en un acte en el qual han participat els representants de la directiva del Club juntament amb l'alcaldessa, Rosa Cardona i el regidor d'Esports, Toni Molina.

 

La presidenta del Club, Madelane Powell, ha explicat que la cita esportiva té dues modalitats Sprint i Olímpica i que en aquest cas la prova ha sigut triada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana com a Campionat Autonòmic. Són 350 els participants en la de Sprint i altres 250 en l'Olímpica.

 

Segons ha comentat les proves de nade es realitzaran a la platja de l'Arenal, la de ciclisme en l'avinguda del Pla i la de carrera discorrerà pel Primer Montañar.

 

A més ha anunciat que l'organització regalarà a tots els participants una batamanta del Trixàbia, una peça de roba que els permetrà canviar-se de roba en els diferents sectors d'una forma còmoda i fàcil.

 

En l'acte el regidor d'Esports, Toni Molina, ha reconegut el “esforç” que suposa organitzar aquest tipus de proves per al Club i ha posat en valor el treball de tots els voluntaris, així com de la Policia Local i Protecció Civil. Molina s'ha mostrat esperançat que el temps “continuarà sent favorable” i permetrà que tant esportistes com veïns i veïnes puguen gaudir d'aquest esdeveniment esportiu.

 

Mentrestant, l'alcaldessa, Rosa Cardona, ha convidat a tot el poble de Xàbia a gaudir de la prova i ha remarcat que l'Ajuntament col·labora en la cita esportiva a través de l'empresa municipal d'Aigües, Amjasa, amb unes fonts d'aigua potable. Així mateix ha subratllat l'aposta per la sostenibilitat que fa el Club Atletisme Llebeig amb els gots reutilitzables o els aliments que proporciona als atletes en concloure la prova que són de KM 0.

 

El Trixàbia compleix 11 edicions i compta amb el suport de l'Ajuntament, Matties Bags, Esports Colau, Marina Nou Fontana, Realique i Restaurant La Fontana.