Xàbia contracta sis treballadors a través de programes de foment de l'ocupació de Labora

20 sep 2023 Aquestes incorporacions estan subvencionades amb 198.726,74 euros i poden ser finançades amb fons europeus

L'Ajuntament de Xàbia, a través de l'Agència de Desenvolupament Local i les regidories de Personal i Dinamització Econòmica, ha gestionat la contractació de sis persones desocupades a través de les subvencions del programa d'incentius a la contractació de persones desocupades EXPLUS i EMPUJU 2023 de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme a través de LABORA, Servei Valencià d'Ocupació. Ambdues actuacions resulten susceptibles de ser finançades en un 100% per la Unió europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu Plus 2021-2027 o per qualsevol altre fons de la Unió Europea.

 

Amb el programa EXPLUS s'han contractat una tècnica en disseny gràfic i dues auxiliars administratives destinades als departaments municipals de joventut i personal. Aquesta subvenció té un import de 107.403,68 euros per a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem experiència plus).

 

Dins el programa EMPUJU s'han contractat tres conserges destinats al departament d'educació durant un any a través d'una subvenció de 91.323,06 euros per a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades menors de 30 anys que figuren inscrites com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.