Conclou el curs de castellà per a estrangers promogut per la regidoria de Relació amb els Residents de Xàbia

18 sep 2023

El curs de castellà per a residents estrangers impartit per la regidoria de Relació amb els Residents de l'Ajuntament de Xàbia, que dirigeix Toni Molina, amb una subvenció de la Diputació d'Alacant va concloure la semana passada.

 

En el curs van participar 60 alumnes i pretén acostar el castellà als residents i facilitar-los la base per a continuar amb el seu aprenentatge a l'Escola d'Adults o en acadèmies i escoles privades.

 

Els alumnes han mostrat a través d'una enquesta de qualitat la seua satisfacció general en relació a la professora que ha impartit el curs i que els dóna una espenta per a continuar aprenent el castellà.

 

El regidor Toni Molina ha destacat que l'èxit del curs en el qual han participat residents d'origen anglès, holandès, francès, ucraïnesos i àrabs, i ha anunciat que la intenció del seu departament és organitzar-lo de nou al 2024.

 

Aquest curs s'ha posat en marxa juntament amb l'empresa Nascor Formació qui va contractar a la professora Isabel Sodric, i s'ha impartit a l'aula de la Biblioteca Pública de Xàbia.