La Biblioteca de Xàbia inicia el programa de contacontes per als escolars

12 sep 2023 Les sessions seran a la Biblioteca de Duanes i la del Centre Històric

La Biblioteca Pública de Xàbia reprèn amb la volta al col·le el programa de contacontes “Pluja de contes” i “La Mar de Contes” que es desenvolupa en les instal·lacions del carrer Major i la Biblioteca de Duanes.

 

Les actuacions, són a càrrec de la Faràndula, seran els divendres a les 17.30 hores (la primera el 22 de setembre) i conclouran al desembre, amb la següent programació. El primer dia a la biblioteca del centre històric i dues setmanes després en la del barri de Duanes de la Mar.

 

 

El calendari és el següent:

 

22 de setembre: Biblioteca del Centre Històric: “Amb certs titelles”

6 d'octubre: Biblioteca de Duanes de la Mar: “El mag d’Oz”

20 d'octubre: Biblioteca del Centre Històric: “La núvia cadàver”

3 de novembre: Biblioteca de Duanes de la Mar: “El gegant de la cova”

17 de novembre: Biblioteca del Centre Històric: “L’home dels nassos”

15 de desembre: Biblioteca de Duanes de la Mar: “A la llum de la llum”.

 

Segons han explicat des de la Biblioteca, els contacontes “estan orientats a la població infantil d'entre 3 i 10 anys amb una programació que aconseguir diferents temàtiques aprofundint en la solidaritat, amor i el respecte entre altres”. A més, les sessions comptaran amb diferents actrius i actors per cada actuació.

 

D’altra banda han subratllat que l'objectiu principal d'aquesta activitat per als més xicotets “és promocionar la lectura” ja que després molts dels participants agafen llibres de la secció infantil per a llegir a casa.