El regidor de Protecció Ciutadana i Platges Juan Ortolá es reuneix amb l'associació de veïns de la Granadella

25 ago 2023

El regidor de Protecció Ciutadana i Platges, Juan Ortolá, va mantenir aquesta setmana una trobada amb el president de l'associació de veïns de la Granadella, Roland Quesada, i la seua junta de veïns amb la finalitat d'atendre les seues reivindicacions i prendre nota de les propostes que fan per a millorar l'accessibilitat a la cala de cara al pròxim estiu. Ortolá va explicar als veïns quines són les idees que té el nou govern i els va traslladar la voluntat d'establir un canal directe de comunicació entre ells i el govern local.

 

En la trobada també van participar els guàrdies de seguretat que durant l'estiu regulen i controlen els accessos a la Cales els qui van exposar a Ortolá els problemes que dia a dia es troben, per a garantir la seguretat de tots aquells que viuen o gaudeixen de les seues vacances a la Granadella així com als banyistes que dia a dia acudeixen a aquesta cala xabiera.

 

Després d'aquesta reunió, el regidor va explicar que va voler acostar-se a la Cala Granadella “per a escoltar als veïns i veïnes, ja que per al nou govern és important mantenir el contacte directe”.

 

L'edil va traslladar totes les propostes dels veïns a l'alcaldessa i a la resta de membres del govern local per a “posar-nos a la seua disposició per a treballar braç a braç perquè la platja continue sent com tots la coneixem, però sobretot, per a garantir la seguretat dels veïns i veïnes, així com dels banyistes, els 365 dies de l'any”.