Comença el curs de castellà per a estrangers

22 ago 2023

La regidoria de Relació amb els Residents, que dirigeix Toni Molina, ha començat aquest dilluns el curs de castellà per a estrangers que promou de la mà de la Diputació d'Alacant amb la finalitat d'impulsar la integració de la població estrangera.

 

El curs es desenvolupa en les instal·lacions de la Biblioteca Municipal i compta amb 60 alumnes i es prolongarà durant els mesos d'agost i setembre. La professora és Isabel Sodric i els alumnes s'han distribuït en dos nivells: Bàsic i Intermedi.

 

El regidor de Relacions amb els Residents, Toni Molina, ha destacat que aquest tipus de cursos permeten a les persones que són d'origen estranger conèixer el nostre idioma i a més els ha convidat a acostar-se a la Biblioteca Municipal, on poden obtenir el seu carnet de soci gratuït per a demanar llibres prestats tant en castellà/valencià per a millorar el seu aprenentatge.

 

Així mateix per a tota la comunitat de residents la Biblioteca compta amb una secció internacional amb llibres en anglès, francès, alemany i holandès que gestionen els propis residents internacionals amb la col·laboració del personal de la Biblioteca Municipal de Xàbia.