Les obres de Jaime López Molina i Roberto Calvo arriben a les sales de Xàbia

12 ago 2023

La regidoria de Cultura, que dirigeix Mavi Pérez, ha preparat per a aquest mes d'agost dues exposicions dels artistes Jaime López Molina i Roberto Calvo en l’Espai d’Art Lambert i la Casa del Cable.

 

En l’Espai d’Art A. Lambert es podrà visitar la mostra “La utopia de l'objecte” de Jaime López Molina, una selecció d'obres que constitueixen “el retorn a la realitat paral·lela i simbòlica” que l'artista ha desenvolupat en altres projectes. És una aposta plàstica “portada a l'extrem i exacerbada, on l'obsessió per l'associació de formes i estructures anatòmiques de l'objecte s'ha convertit en un joc d'atzar, un capritx creatiu, una activitat arbitrària despresa de tot compromís amb el conscient i el racional”, assenyala el llibret de l'exposició.

 

 

Mentre que a la Casa del Cable es podrà visitar la mostra “El passeig” de Roberto Calvo, consisteix en un extracte del còmic sense publicar el “El passeig”, una “seqüència de pàgines originals de 50x70 cadascuna, pintades a tinta, aquarel·la i tècniques mixtes sobre paper, intercalades amb peces de major dimensió i diferents tècniques que fan referència a la temàtica del còmic, ampliant així el detall del que es vol subratllar”.

 

Aquestes dues exposicions estaran obertes fins al 3 de setembre.

 

A més en el Museu Soler Blasco a part de l'exposició permanent, es pot visitar l'exposició retrospectiva de les obres de Miguel Sala Coll.

 

Horari de visites:

Casa del Cable, passeig de Marina Española, Duanes de la Mar. De dimarts a dissabte 10.30 a 13.30 hores i de 19.00 a 23.00 hores. Domingo i festius de 10.30 a 13.30 hores.

Espai d’Art A Lambert, carrer Major. De dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores. Dissabte de 10.00 a 13.00 hores.