Rotary Club Xàbia i l'Ajuntament units per a divulgar l'obra de Sala Coll

10 ago 2023

El Rotary Club Xàbia i l'Ajuntament han preparat per a aquest mes d'agost una exposició amb obres del pintor Miguel Sala Coll.

 

Amb motiu de l'aniversari de la defunció d'aquest pintor xabiero, el Rotary Club Xàbia va contactar amb la regidoria de Cultura, que dirigeix Mavi Pérez, per a organitzar una mostra amb una selecció de les seues obres més destacades.

 

La regidora no ho va dubtar i juntament amb el director del Museu, Ximo Bolufer, van acordar que les obres estigueren durant aquest mes en una de les sales del museu.

 

En concret són 16 obres, amb diferents vistes de Xàbia: la cova de Cala Blanca, imatges del port esportiu, de pescadors en la badia, ametlers en flor i un riurau. També hi ha un autoretrat.

 

La regidora ha volgut agrair aquesta iniciativa del Rotary Club de Xàbia i la predisposició de tota la seua directiva per a posar en marxa aquest xicotet homenatge. “Tots els col·lectius i associacions han d'implicar-se a difondre i posar en valor la Cultura i el Patrimoni del nostre poble”, ha subratllat Pérez.

 

L'exposició es podrà visitar en el Museu Arqueològic i Etnogràfic de Xàbia, fins al 10 de setembre. En horari de dimarts a divendres de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores, dissabtes, diumenges i festius de 10 a 13 hores.