Reconeixement a les campiones d'Espanya d'Handbol

08 ago 2023 L'equip infantil del Club Hanbdol Xàbia es va imposar al Barcelona

Les jugadores de l'equip infantil del Club Hanbdol Xàbia van rebre el divendres un reconeixement a l'Ajuntament després d'aconseguir el campionat d'Espanya fa uns dies.

 

Laura Escudero León, Inés Castelló Cholbi, Àfrica Cruanyes Parra, Rocío Sola Mirion, Allegra Cruanyes Valdés, Carmen Alberola, Teresa Font Pedrós, Irene Mayor Aranda, Julia Alemany Carrió, Martina Sapena Vidal, Michelle Rico, van rebre al costat dels seus entrenadors Elena Hierro, Pep Hierro i Pedro García un detall de mans de l'alcaldessa, Rosa Cardona i el regidor d'Esports, Toni Molina.

 

Durant l'acte Martina Cardona va dirigir unes paraules en representació de totes elles, no sense abans agrair a les famílies el suport i acompanyament així com a Elena i Pep Hierro, els entrenadors. “Som un equip que hem demostrat el que volem i que ens ajudem les unes a les altres, ho donem tot en el camp i enguany serà inoblidable per a totes nosaltres, hem arribat a alguna cosa que no esperàvem ni en els nostres millors somnis. Desig que la pròxima temporada ens reunim de nou tots”.

 

Per part seua, Elena Hierro, va subratllar que aconseguir el campionat d'Espanya és “el resultat d'hores i hores de treball, sacrifici, passió i humilitat” d'aquest grup de xiques. Va reconèixer que la temporada que ha acabat “ha sigut un somni” que no hauria sigut possible “sense les vostres hores, dedicació i il·lusió”. Finalment l'entrenadora va subratllar “ens queden moltes coses per aconseguir”.

 

En representació del club, va intervenir la presidenta, Carol Cholbi, que va posar en valor que malgrat la curta edat de l'equip “ens heu demostrat ser grans, forts i valents” el que ha permès aconseguir el campionat d'Espanya de 2023, fita que va qualificar com “un somni hechor realitat”. Va destacar l'agraïment als entrenadors del club “que fan allò aconseguit avui siga possible” i al patrocinador principal de l'equip, l'empresa Electrobombes Xàbia.

 

L'acte el va tancar l'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, qui va qualificar a l'equip com “unes heroïnes” en haver arribat pel cap alt alt que és el campionat d'Espanya després de superar en la final a l'equip de Barcelona. Cardona va voler referir-se en concret a algunes de les xiques de l'equip que no són de Xàbia (vénen d'Altea, Alacant o Elda) i “són com si ho foren”.

 

Cardona va destacar el “treball i dedicació” de la directiva i especialment de Pep Hierro i va reconèixer que Juanlu Cardona (que és regidor del govern) li té informada de totes les necessitats que té el Club Handbol Xàbia.

 

Finalment, l'alcaldessa va apostar per “poder omplir moltes més vegades el saló de plens” perquè significarà que “celebrem molts més triomfs vostres”