Xàbia obri la campanya de pagament voluntari de l'Impost de Béns immobles (IBI) i l'IAE

08 ago 2023 Fins al 23 d'octubre

La regidoria d'Hisenda i Contractació que dirigeix Teresa Legay informa de l'obertura del termini de pagament voluntari  de l'Impost de Béns immobles (IBI) (Urbana i Rústica) i l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE), des d'aquest dilluns 7 d'agost fins al 23 d'octubre.

 

Segons ha explicat la regidora, els contribuents rebran a les seues cases el rebut per al pagament de cadascun dels impostos que podran fer efectiu en quatre entitats col·laboradores (Banc Santander, Cajamar, Banc Sabadell i CaixaBank), així com en l'Oficina Virtual Tributària de l'Ajuntament (https://xabia.tributoslocales.es) que està oberta tots els dies de l'any.

 

D'altra banda el càrrec en el compte per a aquelles persones que han domiciliat el pagament d'aquests dos impostos, es produirà el dia 21 d'agost.

 

L'edil ha destacat que el personal de l'Àrea Econòmica de l'Ajuntament, carrer Major número 15, atendrà a tots els veïns i veïnes que no hagen rebut el document de pagament, o l'han perdut, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 

Legay ha subratllat la importància que els ciutadans complisquen amb el pagament dels impostos en el període voluntari, per a evitar sobrecostos innecessaris que s'apliquen segons l'ordenança fiscal.