La regidoria d'Esports estrena nova imatge “Xàbia Esports Activa’t”

31 jul 2023

La regidoria d'Esports estrena una nova imatge i un nou lema que és “Xàbia Esports Activa’t” amb el qual pretén promoure i fomentar la pràctica d'activitats esportives en la nostra localitat, així com transmetre els valors de tranquil·litat i transparència que ens caracteritzen com a comunitat.

 

Segons ha explicat el regidor d'Esports, Toni Molina, l'element central “d'aquesta renovada imatge és el logo”, que està dissenyat amb un color blau clar que “simbolitza la serenitat i la puresa. És una elecció cromàtica amb la qual aquesta regidoria vol transmetre la importància d'un ambient tranquil i relaxat per al desenvolupament de les activitats esportives”. A més, “és un alè” perquè tots els veïns i veïnes “practiquen i desenvolupen un estil de vida actiu i saludable”.

 

D'altra banda, Molina ha assegurat que aquesta nova imatge “reflectirà el compromís amb el benestar i l'esport a Xàbia” i serà “un punt de trobada per a tots aquells interessats a acostar-se a la gran quantitat de disciplines esportives que es poden desenvolupar en el nostre municipi de la mà dels clubs i entitats esportives”. Però també per als diferents esdeveniments esportius que el llarg de l'any se celebren a Xàbia.

 

Molina ha explicat que en breus dies es podrà visualitzar aquesta nova imatge en la revista que anualment edita el departament que agrupa tota l'oferta esportiva del municipi, tant de les escoles municipals com de les que ofereixen les entitats esportives.