Música a l’Estiu plena de música el centre històric de Xàbia

24 jul 2023

El festival Música a l’Estiu arriba al Centre Històric de Xàbia els pròxims dies 25, 27, 28 i 30 de juliol amb concerts a partir de les 22.30 hores, en la plaça de l'Església.

 

Música a l’Estiu és un fòrum de perfeccionament musical intensiu centrat en instruments de vent té com a seu les instal·lacions del Conservatori Professional de Xàbia i combina una part formativa, en la qual l'alumnat pot treballar peces de la seua elecció amb grans solistes europeus, amb els concerts que animen les vetlades del Centre Històric.

 

El director del curs és Thomas Indermühle (oboè i director artístic del curs), José Luis Estellés (clarinet) , Will Sanders (trompa) i Pierre Martens (fagot) s'incorpora el professor de flauta i piccolo del Centre Superior de Música del País Basc (MUSIKENE) i solista de l'Orquestra Nacional d'España Álvaro Octavio Díaz (flauta).

 

Com és habitual, els concertistes estaran secundats pels pianistes Amedeo Salvato i Agnese Eglina, mentre que la directora acadèmica serà Pilar Fontalba.

 

Calendari de concerts:

 

Dimarts 25 de juliol: Concert d'Álvaro Octavio (flauta), José Luis Estellés (clarinet), Amadeo Salvato (piano).

 

Dijous 27 de juliol: “Concert Divertissement”: Álvaro Octavio (flauta), Thomas Indermühle (oboè), José-Luis Estellés (clarinet), Pierre Martens (fagot), Agnese Eglina (piano) i Amedeo Salvato (piano).

 

Divendres 28 de juliol: “Concerte somni d'una nit d'estiu”: Álvaro Octavio (flauta), Thomas Indermühle (oboè), José-Luis Estellés (clarinet), Jin Xuan Yang (trompa), Tobias Van der Wardt (trompa), Perre Martens (fagot), alumnes del curs, Agnesse Eglina (piano) i Amedeu Salvato (piano).

 

Diumenge 30 de juliol: Concert d'alumnes del curs Música a l’Estiu.