Rosa Cardona i Juan Ortolá atenen les demandes de l'Agrupació Protecció Civil Xàbia

14 jul 2023

L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona i el regidor Protecció Ciutadana, Seguretat, Emergències, Juan Ortolá, van participar ahir en la reunió setmanal de l'agrupació de Protecció Civil de Xàbia. En la trobada que es va celebrar en les instal·lacions de l'agrupació van atendre les explicacions del cap, José Vicente Serra i del segon Rafael Bisquert, i van conèixer una mica més sobre el treball d'aquest grup de 50 voluntaris, que van ser els primers de la Marina Alta a rebre l'acreditació per a intervenir en els incendis forestals juntament amb els Bombers.

 

Després de visitar les instal·lacions Cardona i Ortolá van prendre nota de les peticions que va fer l'agrupació, com la renovació de dos vehicles de la flota; ampliar el nombre d'equips de protecció personal EPI’s perquè cada voluntari puga tenir un de recanvi, així com altres millores en la seu que estan pendents des de fa alguns anys. D'altra banda, des de l'Agrupació van sol·licitar als responsables polítics l'adquisició d'una llicència d'una APP que permet millorar el funcionament intern i la localització geoposicionada de tots els voluntaris en les situacions d'emergència.

 

L'alcaldessa i el regidor es van comprometre a atendre al més prompte possible les peticions relatives als equipaments de protecció dels voluntaris i respecte a la resta establiran un calendari per al seu compliment.

 

Cardona va voler agrair el treball “desinteressat de tots els voluntaris de Protecció Civil de Xàbia que dediquen el seu temps lliure a vigilar i protegir el nostre poble”.