Vora 200 xiquets i xiquetes gaudeixen de l'estiu en l'Escola d'Estiu de Xàbia

08 jul 2023 Al llarg de tot juliol i agost

Les regidories de Joventut, Infància i Educació de l'Ajuntament de Xàbia han posat en marxa aquest mes de juliol una nova edició de l'Escola d'Estiu, un servei que permet ajudar a les famílies en la conciliació laboral i familiar, tan complicada en els períodes de les vacances escolars.

 

En total són 196 xiquets i xiquetes els que participen en l'edició 2023. Estan dividits en dos grups, els que tenen fins a deu anys que estan en el Col·legi Mediterrània (146), i els que tenen de 10 a 14 anys, que estan en el Play Jove i el Casal de Fogueres (50).

 

Fins a finals d'agost els participants en aquesta Escola d'Estiu realitzaran esports, jocs cooperatius, dinàmiques de grup i un altre tipus d'activitats en horari de 9 a 14 hores.

 

Segons ha explicat la regidora de Serveis Socials, Joventut i Infància, Fátima Jarjor, “són 21 monitors els que estan pendents dels xiquets i xiquetes d'aquest escola d'estiu”, a més ha apuntat que hi ha alguns xicotets amb necessitats especials que “són a l'escola com la resta”.

 

Jarjor ha comentat que de cara al pròxim any, el departament que dirigeix estudiarà si és possible ampliar les places disponibles del taller d'estiu “amb la finalitat de poder incorporar a les famílies que no han pogut apuntar als seus xicotets”.

 

Per part seua, la regidora d'Educació, Mavi Pérez, ha volgut posar en valor la importància d'aquest servei municipal “per a ajudar a les famílies de Xàbia en la conciliació laboral i familiar, oferint un espai segur i amb professionals per als seus xicotets”.