La Casa del Cable acull “A aquest costat del Montgó” de Vicente Talens

08 jul 2023

La Casa del Cable de Xàbia acull fins al pròxim 6 d'agost la mostra “A aquest costat del Montgó” de l'artista Vicente Talens.

 

La mostra fa un repàs de la marxa d'aquest artista valencià que va morir en 2017, un repàs que se centra en la seua vinculació amb Xàbia i la inspiració que li va produir, la qual cosa va plasmar en la seua obra, però també en la seua vida.

 

Aquesta exposició suposa un reconeixement de la seua trajectòria artística, i la seua vinculació amb Xàbia i la Marina Alta, on a més de viure, va exposar les seues obres en diverses sales i va portar a cabó projectes culturals com El Podenco Arts& Crafts al carrer En Grenyó 17.

 

A més, l'espai Ca Lambert, acull una altra mostra composta per artistes vinculats a Vicente Talens i a Xàbia i les obres dels quals interactuaran amb obres del propi artista. Són: Inma Femenía, Manolo Oyonarte, Mavi Escamilla, Cale Carratalá, Marisa Casalduero, Cristina Alabau, María Luisa Pérez, Nacho Ruiz, Fernando García del Real, José Plá, Toni Santacreu, Rosa Padilla i Silvia Mercé.