L'alumne del Conservatori Professional de Música de Xàbia, Miguel Gonzalo García Bisquert conclou la carrera d'interpretació de clarinet

05 jul 2023

El Conservatori Professional de Música de Xàbia està d'enhorabona. Un altre dels seus alumnes, Miguel Gonzalo García Bisquert ha conclòs els estudis professionals en la carrera d'interpretació de clarinet.

García Bisquert ha completat la seua formació professional en el Conservatori en el Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València, obtenint les màximes qualificacions.

El xabiero és membre membre de l'Acadèmia Alberola Music Masters Course València amb els clarinetistas Vicent Alberola i Juanlu Puelles, i continuarà desenvolupant la seua carrera musical.

Des del Conservatori s'han mostrat emocionats amb l'èxit d'aquest clarinetista de Xàbia, que va començar els seus estudis als 8 anys. Va completar els estudis Elementals i Professionals i en 2018 se li va atorgar el Premi Professional de Música en aquesta especialitat.

A més, en 2021, va guanyar el Tercer Premi en l'I Concurs Nacional de Clarinet "Lliria, Ciutat Creativa" en la modalitat B i és Integrant de la Jove Banda de la FSMCV i reserva de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.

Paral·lelament, ha realitzat cursos, masterclass i classes de perfeccionament instrumental amb Juan Esteban Romero, Juan Antonio Fenollar, José María Santandreu, José Luís Estellés, Milan Rericha, Enrique Pérez, José Franch Ballester, Carlos Casanova, Francisco J. Fernández Vicedo, Emilio Ferrando, Carlos Lacruz, Rafael Albert, Eduardo Raimundo, Javier Martínez, Joan Enric Lluna, Wenzel Fuchs, Nicolas Baldeyrou, entre altres.