La regidoria d'Atenció al Resident de Xàbia organitza un curs de castellà per a residents amb la col·laboració de la Diputació d'Alacant

03 jul 2023 Les inscripcions es formalitzaran a través del Helpdesk

La regidoria d'Atenció al Resident de Xàbia ha organitzat un nou curs de castellà per a residents estrangers amb la finalitat d'afavorir la integració de tots els veïns i veïnes en el municipi.

 

El departament que dirigeix Toni Molina ha informat que aquest curs compta amb una subvenció de la Diputació d'Alacant i té 60 places, les inscripcions es poden realitzar des d'aquesta mateixa setmana a través del correu electrònic del HelpDesk i la Oficina d’Atenció al Ciutadà les places s'assignaran per estricte ordre d'arribada de les sol·licituds.

 

El curs té dos nivells: bàsic i intermedi i es farà durant els mesos d'agost i setembre. Segons les previsions de la regidoria, la primera setmana d'agost es farà la prova de nivell, entre la 2 i la tercera setmana es definiran i compondran els grups; de tal forma que la quarta setmana comencin les classes. El material didàctic corre a compte dels alumnes.

 

El curs es realitzarà a l'Escola d'Adults de Xàbia en l'avinguda Ramón Llidó número 8.