L'Ajuntament de Xàbia licita un important projecte de renovació i millora de l'enllumenat públic

01 jun 2023

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació un important pla de millora de l'enllumenat públic en el qual invertirà 850.000 euros.

Tal com explica l'alcalde, José Chulvi, les obres tenen per objecte solucionar deficiències en diverses de les instal·lacions municipals d'enllumenat públic, així com millorar l'eficiència energètica de la xarxa municipal passant les lluminàries a tecnologia LED, la qual cosa facilitarà una reducció en els costos de consum.

El projecte, que té un termini d'execució de sis mesos, abastarà diverses àrees i urbanitzacions del terme municipal com Rafalet, Montgó-Castellans (Nova Xàbia), Montes de Jávea, Pi Ver, Cansalaes Umbria, Covatelles ( Camí Vell de Teulada),Carretera de Dénia – Les Planes, carrers Jean Genet i Rosalía de Castro (Lluca), Cannes, Saint Tropez i Avinguda Llibertat (Arenal), sector Roig Roquetes – Ctra. Cap La Nao – Pla, Avinguda Marina Espanyola i travessia Cansalades (zona Tossalet 5).

També s'ha inclòs les rotondes del Tossalet – Carretera del Portitxol, la d'Avinguda Trenc d’Alba (vivers Chorro), i la de Joanot Martorell amb Avinguda Tenc d’Alba, a més del parc caní situat en Pou de Moro (carrer Garcilaso de la Vega).