La Travessia Natació de Xàbia serà el 2 de juliol

23 may 2023

La regidoria d'Esports de Xàbia obri aquest divendres, 26 de maig, la inscripció per a la XIII Travessia Natació de Xàbia.

Es tracta d'una de les proves que organitza directament la regidoria d'Esports, amb vocació de promoure una pràctica esportiva totalment respectuosa amb el medi natural i el gaudi de la nostra mar. Aquesta es disputarà el matí del diumenge 2 de juliol i hi haurà tres tres modalitats de distància: la categoria absoluta amb 3.000 metres (amb eixida a la platja de l'Arenal) una altra de mitjana distància amb 1.500 metres (amb eixida en el Primer Muntanyar i una de 500 metres pensada per a joves o persones que s'estan iniciant en la natació i que discorrerà per l'interior de la Grava, on faran meta totes les proves.

Com és habitual, hi haurà un servei d'autobús per a portar als nadadors des de La Grava fins als punts d'inici de les dues proves de mitjana i llarga distància.

La inscripció estarà disponible fins al 29 de juny a través de la web www.crono4sports.es

La regidoria d'Esports compta amb la col·laboració del Club Nàutic, Club d'Atletisme Llebeig, Centre Excursionista, Club de Piraguisme, Club de Surf i Marina Nou Fontana, a més, Creu Roja i Policia Local, perquè la prova discórrega amb totes les garanties de seguretat.