L’escola torna a cantar a Xàbia

09 may 2023 Alumnat del Graüll, L’Arenal, María Inmaculada, Mediterrània i Trenc d’alba participen en aquest projecte d'innovació pedagògica

Després de l'èxit de l'any passat, torna a Xàbia el projecte d'innovació “L’escola canta”, un gran concert d'escolars amb la banda de música del Centre Artístic Musical de Xàbia,

Enguany són cinc col·legis de la nostra localitat els que s'han sumat a aquesta iniciativa llançada a tota la comunitat escolar per la Conselleria d'Educació. Els centres participants són: Graüll, L’Arenal, María Inmaculada, Mediterrània i Trenc d’Alba.

Entre tots donaran vida en directe a la cantata “La missió de Robi” en la qual cor, banda i teatre convidaran a la reflexió sobre temes tan importants com la inclusió i la diversitat.

Tal com explica el professorat que coordina la iniciativa, amb aquest projecte l'alumnat “gaudeix del treball en equip, treballa el plurilingüisme a través de la música i la vivència un concert de grans dimensions. És molt satisfactori veure gaudir a alumnat de tantes nacionalitats cantar en la nostra llengua i com està il·lusionat amb aquesta actuació en un gran escenari davant de les seues famílies”.

La representació serà aquest diumenge 14 de maig a les 19.30 hores en la plaça de la Constitució, amb accés lliure i gratuït. La iniciativa compta amb la col·laboració de les regidories d'Educació i Cultura de Xàbia, tant econòmicament com a nivell d'infraestructura.

Aquesta serà la quarta edició d'un projecte que va començar l'any 2018 a Castelló de la Plana-precursor de la iniciativa. Hi ha inscrits més de 11.0000 alumnes i alumnes dels centres educatius de les tres províncies. La missió de Robi també es representarà a Calp, Gata de Gorgos i Pego.