L'Ajuntament de Xàbia ofereix dos campus esportius d'estiu

08 may 2023

La regidoria d'Esports de Xàbia organitza com cada estiu dos campus d'iniciativa municipal perquè els xiquets i xiquetes del municipi passen l'estiu de manera activa i saludable, complementant així l'oferta que arriba dels clubs i entitats esportives del municipi

Tots dos es desenvoluparan en les instal·lacions públiques (Palau Municipal i àrea esportiva dels Mesquides) i s'han organitzat per franges d'edat.

D'una banda, està “Psicomotricitat a l’estiu” per a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 7 anys (nascuts en 2017 al 2019) en l'es realitzaran activitats per a estimular el joc simbòlic i desenvolupament motor, afectiu i social a través de la imaginació, creativitat i expressió. Hi ha 30 places disponibles i tindrà com a seu el Palau d’Esports.

L'altre, titulat 'Activa’t a l’Estiu' està enfocat a multiesport i a modalitats de raqueta (pàdel, bàdminton o tennis de taula). Està pensat per als nascuts entre 2009 a 2016, organitzat en diferents grups d'edat des de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Hi ha 45 places i es desenvoluparà en el camp dels Mesquides i les pistes de padel.

Tots dos campus seran del 3 de juliol a l'11 d'agost, estructurat en tres quinzenes, i tenen una quota de 70 euros per quinzena (inclou samarreta i segur). El període d'inscripció del 22 de maig al 19 de juny a través de l'App de sporttia.

També clubs com el karate washinkai, nàutic joventut Xàbia, Esportiu Javea, penya La Marina, esportiu Montgó, Judo Dojo Do i Rítmica Xàbia han preparat campus estiuencs.

TOTA LA INFO EN